Ben jij een ondernemer die graag aan de slag wil met circulaire materialen zoals plastic, hout en nog heel veel meer om hier mooie nieuwe producten van te maken? Dan ben jij bij de Afvalservice Breda aan het juiste adres!

Afvalservice Breda is op zoek naar jou en waarschijnlijk ben jij op zoek naar Afvalservice! Ben jij een ondernemer die graag aan de slag wil met circulaire materialen zoals plastic, hout en nog heel veel meer om hier mooie nieuwe producten van te maken? Dan ben jij bij de Afvalservice Breda aan het juiste adres.

Hoogwaardig hergebruik

Via de twee milieustations van Breda zamelt Afvalservice meer dan 25 afvalstromen in waarvoor een deel geschikt is voor hoogwaardig hergebruik. Om dit te faciliteren starten we binnenkort een pilot met zeven enthousiaste ondernemers van STEK. Zij leveren een lijst aan van gewenste materialen, Afvalservice verzamelt deze en de ondernemer kan deze weer op komen halen om te hergebruiken voor té gekke producten.

Tweedehands materialenHUB

De komende tijd willen we deze pilot gaan uitbreiden met meer ondernemers met als doel zoveel mogelijk materialen opzij zetten voor circulair hergebruik zodat uiteindelijk een tweedehands materialenHUB zal ontstaan.

Interesse of wil je extra informatie? Stuur dan een mail naar circulairetafel@breda.nl en samen gaan we in gesprek over welke (gebruikte) materialen wij jou kunnen bieden zodat jij deze weer circulair kunt toepassen in je bedrijf(voering).