Sta je als groot bedrijf open voor co-creatie en wil je werken aan een duurzamere wereld? Of heeft jouw startup of mkb ideeën over een innovatief biobased of circulair product of proces? Dan is BioVoice hét programma voor jou.

Grote bedrijven die op zoek zijn naar een biobased of circulaire oplossing voor een bestaand probleem kunnen hun uitdaging aanmelden bij BioVoice. BioVoice zoekt innovatieve bedrijven die voor dat probleem een oplossing kunnen bieden. En wat blijkt uit de vorige edities? 9 op de 10 uitdagingen levert daadwerkelijk een oplossing op. En: meestal komt die oplossing uit onverwachte hoek.

Co-creatie en open innovatie

Sta je open voor co-creatie en wil je via open innovatie samenwerken met mkb’ers en/of start-ups? Wil jij samen stappen zetten op weg naar een duurzamere wereld? Dan is BioVoice het juiste programma voor jou. Gerenommeerde bedrijven als Cosun, Dow en Cargill gingen je voor.  

Of ben je een innovatieve startup of mkb’er en heb jij een innovatief idee voor een nieuw biobased of circulair product of proces? Via BioVoice bieden grote(re) bedrijven innovatie- en businesskansen aan mkb’ers en start-ups.   

Challenges

Om je een idee te geven, een mogelijke challenge kan bijvoorbeeld gaan over:

·       Reststroom- en afvalstroomverwaarding (hoogwaardig) 

·       Procesoptimalisatie en -verduurzaming 

·       Biobased grondstoffen en –productontwikkeling 

·       CO2-reductie 

·       Etc. 

https://biovoice.nl/