Heb je een vraag, idee of een product ontwikkeld dat bij kan dragen aan een beter Breda? Of wil je duurzaam ondernemen? Doe mee aan de zogeheten ‘circulaire tafel’!

De Circulaire Tafel is dè plek voor vragen, ideeën, workshops en bijeenkomsten over circulariteit. Bezoek de circulaire inloopmomenten aan deze tafel op woensdagen en vrijdagen tussen 14u en 17u in Parels (Houtmarkt 33), en ontdek hoe de Gemeente Breda u kan ondersteunen.

Verbinden en samenwerken

Daarnaast gaan we aan de tafel met elkaar in overleg, verbinden we partijen met elkaar en proberen we samen tot nieuwe ideeën te komen. We organiseren lezingen, bijeenkomsten en er kunnen activiteiten plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan een avond over verpakkingsvrij ondernemen, een plantenruildag, een lezing over ontspullen, een workshop circulair bouwen, upcyclen of een stadsjutterwandeling. Overdag tijdens openingstijden van onze winkel kunnen kleine ontmoetingen of activiteiten plaatsvinden. ’s Avonds kunnen de meubels in de winkel ook weggerold worden en is er ruimte voor grotere activiteiten. Kom naar een van de activiteiten of organiseer zelf iets (mee). Schrijf je in voor een activiteit of stuur een mail met je idee, plan, vraag of aanbod naar circulairetafel@breda.nl