Wil je mee met een persoonlijke rondleiding op STEK ? Dat kan! We bieden je tijdens de week van de Circulaire Economie GRATIS de mogelijkheid om aan de Stektoer deel te nemen op 20 mei van 14:00 tot 16:00.

STEK maakt deel uit van Crossmark Breda en is een groene werkplek en een proeftuin voor de circulaire economie waar 30 ondernemers werkzaam zijn. Deze hotspot bevindt zich in het Havenkwartier van Breda. Een plek waar duurzaam, innovatie, vakmanschap, samenhorigheid en circulariteit hoog in het vaandel staan. Je kunt erover lezen of praten, maar sommige dingen wil en moet je gewoon zien en ervaren.

Op STEKtoer

Wil je mee met een persoonlijke rondleiding op STEK ? Dat kan! We bieden je tijdens de week van de Circulaire Economie GRATIS de mogelijkheid om aan de Stektoer deel te nemen op 20 mei van 14:00 tot 16:00.

Circulaire ecosysteem

Op deze dag onder begeleiding van gids, koffie en wat lekkers. Ga je een kijkje nemen in onze shops, werkplaatsen en horeca. Daarnaast delen we graag de aanwezige kennis over het bottom-up realiseren van de creatieve, duurzame en circulaire ecosysteem op STEK. De gids, een lokale stekker, leidt je rond en neemt je mee in het verhaal en de sfeer van STEK Breda. De gids kent de plek als geen ander en wandelt samen met jullie langs de shops en werkplaatsen van ontwerpers, makers en andere creatievelingen. Ze vertelt je met enthousiasme over al hun bedrijvigheid.

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan! Met de GRATIS aanmeldcode: STEKTOER2202. Mail naar info@stekbreda.nl ovv stektoer 20 mei. Wil je meer informatie bel dan naar de gids Marga Peters: 06-25371921