Wil jij als MKB’er erkenning voor jouw duurzame bedrijfsvoering? Meld je dan aan voor De Groene Pluim!

Elk jaar reikt de Stichting De Groene Pluim (met medewerking van de gemeente) in Breda een Groene Pluim uit aan een bedrijf dat serieus werk maakt van duurzaam ondernemen.

Voorbeeldfunctie

Door De Groene Pluim uit te reiken ontstaat er een voorbeeldfunctie. Want ondernemers zijn zich vaak niet bewust van de brede maatschappelijke visie die zij hebben. Ze vinden het ‘de normaalste zaak van de wereld’. Door deze duurzame parels zichtbaar te maken is er spontaan een positieve beweging op gang is gekomen. Wat in 2017 begon met één enkel voorbeeldbedrijf, is uitgegroeid tot een serieus netwerk van rond de 200 bedrijven. In Breda zijn Bluekens EV (2019), Van Haperen Dakbedekkingen (2020) en Heembouw (2021) eerdere ontvangers van de Groene Pluim.

https://degroenepluim.nl/werk-mee/