Duurzame ondernemers zijn vaak pioniers. En hun idee past nét niet binnen bestaande regels of financieringsmodellen. Daarom heeft Breda een tijdelijke regelvrije zone met zo’n 25 ondernemers. Heb jij ook circulaire plannen? Neem een kijkje op STEK aan de Veilingkade.

Pitchen

Als je wilt gaan ondernemen op Stek moet je jouw idee komen pitchen. Tijdens deze pitch vertel je ons meer over jouw onderneming.

Criteria voor ondernemen bij STEK

Je bent ondernemer en ingeschreven bij de KVK. Een onderneming als die van jou zit nog niet op Stek, is innovatief, trekt mensen naar het terrein en is gemiddeld minimaal drie dagen per week open. Ondernemers met een uitkering komen helaas niet in aanmerking voor een plekje op Stek.

Investering

Unit en kavel:  8,20 euro per m 2 per maand
Kavel: 6,10 euro per m2 per maand

Naast de betaling van een maandelijkse vergoeding wordt verwacht dat je wilt investeren in de (re)presentatie van Stek, het organiseren en uitvoeren van verschillende activiteiten en onderhoud van het terrein.

Meer informatie of je aanmelden voor de eerstvolgende pitch ? Stuur ons een mailtje.

www.stekbreda.nl/word-stekker