Feest bij het Bredase Satelliet Meubelen! Samen met de onderneming  ‘Sit & Heat’ hebben ze de Horecava Innovation Award gewonnen. Hun verwarmde terrasstoel heeft in de categorie Concepts, Interior & Design de prijs binnen gesleept. 

Prijs op de Horecava voor verwarmde stoel.

Een terras of café verwarmen in de winter is een enorme kostenpost. Nog maar te zwijgen wat het doet voor het milieu. Een terras met vijf gasbranders stoot in een winter evenveel CO2 uit als een nieuwe auto die 120.000 km rijdt, volgens het Franse négaWatt.

De terrasstoel Celsius heeft een verwarmingssysteem dat werkt op een accu. Met een sensor in de zitting detecteert de stoel het moment waarop de gast plaatsneemt. Hierdoor verbruikt de Celsius uitsluitend energie als deze in gebruik is. Met de stoel bespaar je volgens Satelliet 95% energie ten opzichte van traditionele verwarmingssystemen.

Lees hier het hele artikel.