Een fijne bijeenkomst met waardevolle input van ondernemers

circulair cafe breda Met plezier kijken we terug op het eerste Circulair Café; als je er bij was op 5 april jij hopelijk ook!

We hebben mooie, waardevolle input en feedback gekregen op ons programma 2023-2026. Ook was het ontzettend gaaf om te zien dat er ondernemers waren die al direct aansluiting zagen op de thema’s die we de komende tijd extra gaan uitlichten. Dit zijn de proeftuinen ‘Circulaire Voedselketen’, ‘Biobased Bouwen’ en ‘Circulaire Hotspot’.

Alle deelnemers van het Circulair Café kozen de ‘break-out’ groep die bij hun eigen initiatief of onderneming paste en daar met mede-deelnemers in gesprek gegaan over hoe de desbetreffende proeftuin optimale impact kan maken. Daar zijn interessante ideeën door ontstaan.

Zo zullen wij de ‘Proeftuin Circulaire Voedselketen’ breder gaan benaderen; ons niet meer beperken tot de horeca. Ook waren er veel enthousiaste groepen die de ‘Proeftuin Biobased Bouwen’ verder mee willen ontwikkelen. Daarnaast zijn er ideeën uitgewisseld rondom de ‘Proeftuin Circulaire Hotspot’. Er zijn o.a. ervaringen en voorbeeldconcepten gedeeld, van lokale hotspot STEK tot aan grote hotspots in andere regio’s van Nederland.

Kortom, er is werk aan de winkel en graag doen we dat samen met jullie!breda circulair programma
Wil jij je ook ‘officieel’ aansluiten bij een van de bovengenoemde proeftuinen? Meld je dan aan bij:

Daan Bolier – daan@bredacirculair.nl    (Proeftuin Biobased Bouwen)

Jack van Haperen – jack@bredacirculair.nl (Proeftuin Circulaire Hotspot)

Tim Horsten – tim@bredacirculair.nl  (Proeftuin Circulaire Voedselketen)

Kon je er helaas niet bij zijn op 5 april, maar was je afgelopen januari wel bij de brainstormsessie bij Satelliet Meubelen? Wil je graag weten wat we met jouw input hebben gedaan of wil je verder praten over de mogelijkheden of samenwerking? Heb je een tip, suggestie, vraag of idee? Laat het ons weten!

Stuur een mail naar info@bredacirculair.nl of naar de contactpersoon van de betreffende proeftuin.