WIL JIJ BETEKENISVOL ONDERNEMEN?

InnovatieTafels wil ondernemers die (willen) innoveren samenbrengen. Zo werken we samen aan de toekomstbestendigheid van jouw bedrijf!

Een InnovatieTafel bestaat uit 8 ondernemers en komt ongeveer 5 keer per jaar bijeen. Begeleid door 2 moderatoren ga je actief aan de slag met de uitdagingen voor jouw bedrijf. Samen met ondernemers uit diverse sectoren ga je op zoek naar nieuwe invalshoeken en innovatieve oplossingen.

De Innovatietafel ‘Impactvol Ondernemen’ is een initiatief van Tim Horsten en Bernard Oenema, moderators van de desbetreffende tafel.

Innovatietafel impactvol ondernemen

Wie zoeken zij?

Tim en Gerard zoeken naar een diverse groep van minimaal 6 ondernemers die in een open gesprek met hun collega-ondernemers hun uitdagingen willen delen op de weg naar toekomstbestendig en betekenisvol ondernemen. De eerste sessie is gepland voor begin juni. Daarna worden de overige bijeenkomsten gepland.

Deelname aan de InnovatieTafels iets voor jou?

✅ Erken jij het belang van innovatie en samenwerken voor een duurzame en toekomstgerichte sector?

✅ Ben jij leergierig en bereid om te experimenteren?

✅ Ben jij niet bang om je onzekerheden te delen?

✅ Kijk jij graag over de grenzen van jouw eigen bedrijf heen?

✅ Ga je graag de dialoog aan met collega-ondernemers, partners en experts?

Aanmelden kan direct via Aanmeldformulier InnovatieTafels | InnovatieTafels

 

Is deze InnovatieTafel niets voor jou? Op de website van InnovatieTafels vind je meer interessante tafels. Wil je zelf een InnovatieTafel moderaten? Neem contact op met InnovatieTafels en vertel hen over jouw idee.