Laden Evenementen

Breda Circulair en Impact Ondernemers komen op 13 december samen. Een bijzondere kans om kennis te maken met elkaars netwerk en samen het jaar af te sluiten! Lees hier meer over Impact Ondernemen.circulair café

Kom jij ook naar het Circulair x Impact Ondernemerscafé? 

Wat gaan we doen?

Bas HillerstromOp 13 december zijn de Rabobank en Bas Hillerström van CIRCO bij ons te gast. Bas laat d.m.v. een workshop ‘CIRCOdemo’ zien hoe je op een praktische manier circulaire kansen en proposities kan benutten. Mèt meetbare impact!

De Rabobank en CIRCO werken inmiddels al 3 jaar samen om MKB-ondernemers te helpen bij het vraagstuk hoe circulair ondernemen waarde kan toevoegen aan hun bedrijf. Met de CIRCO-methode ontdekken deelnemers waar nu precies in hun keten waardeverlies zit. Samen ontdekken we welke circulaire designstrategie een oplossing biedt en welk circulair businessmodel hierbij past. Uiteindelijk ligt de focus op de commerciële haalbaarheid van het idee.

 

 

Daphne Bustenai van de Rabobank neemt ons mee in de financieringsmogelijkheden voor impactondernemers en er is ruimte om Daphne hierover te bevragen.        Daphne Bustenai

 

 

Eindejaarsborrel

Daarna proosten we samen op onze lessen en successen uit het voorgaande jaar en onze ambities voor het nieuwe jaar. Bovendien biedt de eindejaarsborrel een mooie gelegenheid om de deelnemers van Impact Ondernemers en Breda Circulair nader kennis met elkaar te laten maken.

Waar en wanneer?

13 december | 17:00 – 19:00 uur
Bij: Brandpunt, Reigerstraat 16 Breda
Inloop: vanaf 16:30 uur
Tickets: gratis (maximaal 40 beschikbaar)

Schrijf je nu in voor het Café!

Deel dit bericht op je favoriete platform!

Ga naar de bovenkant