Laden Evenementen

5 april | 17:00 – 19:00 uur
Bij: Brandpunt, Reigerstraat 16 Breda
Inloop: vanaf 16:30 uur
Tickets: gratis (maximaal 30 beschikbaar)
 
Op woensdag 5 april nodigen we je uit voor ons eerste Circulair Café. Onder het genot van een hapje en drankje presenteren we het programma 2023 van Breda Circulair.
Dit programma is mede dankzij jullie – onze deelnemers en partners – tot stand gekomen, door actief deel te nemen aan ons onderzoek. Dit onderzoek bestond uit een enquête, brainstormavond en telefonische interviews. Ook als je niet hebt deelgenomen hopen we natuurlijk dat je er bij bent op deze avond.
Een voorproefje: doel en missie
Samen met lokale ondernemers maken we het verschil. Om de verandering naar een circulaire economie te versnellen telt elke stap; groot én klein. Wij ondersteunen ondernemers in hun ontwikkeling en bundelen onze krachten voor een toekomstbestendige samenleving. Dit doen we op basis van de 4 V’s: Vertellen, Vinden, Verbinden en Versnellen.
Aan de slag!
In ons programma staat één ding centraal, we moeten écht aan de slag – van praten naar doen. Het samen doen! En daarbij hebben we jou nodig. Op welke onderdelen van ons programma sluit jij graag aan? Hoe kunnen we er samen verder vorm aan geven én hoe kunnen wij jou ondersteunen bij het verwezenlijken van je circulaire missie?
Je kunt ons programma 2023 alvast bekijken! Hier gaan we samen over in gesprek op 5 april, tussen 17:00 en 19:00 uur.
Reserveer hier snel je plekje, want er zijn slechts 30 tickets beschikbaar.

Deel dit bericht op je favoriete platform!

Ga naar de bovenkant