Laden Evenementen

We nodigen je van harte uit voor onze circulaire netwerkmiddag bij Parels in Breda op 1 november vanaf 15:30 uur. Kom in contact met gelijkgestemden onder het genot van een hapje en drankje, leg je uitdagingen aan anderen voor en luister naar de verhalen van een aantal duurzame ondernemers uit het Ecosysteem van Breda Circulair. 
Programma:
15:15 uur         Inloop
15:30 uur        We heten je welkom bij deze eerste fysieke bijeenkomst sinds lange tijd!
15:45 uur        Onze inspirerende sprekers vertellen je alles over hun duurzame/circulaire bedrijf, idee of initiatief.
16:20 uur        We bespreken een aantal stellingen en discussiepunten die vast en zeker leiden tot interessante gesprekken.
17:00 uur        Tijd om te netwerken! En natuurlijk om te genieten van een lekker drankje en de heerlijke biologische hapjes van Catering PIEN.
 
Meld je hier aan voor de circulaire netwerkbijeenkomst!
 
Sprekers:

De kledingindustrie is verschrikkelijk vervuilend, dat weten we inmiddels allemaal. Again and Again is een jong fashion merk en doet hier wat aan! Zij maken hun mode van 100% circulaire textiel. Ze recyclen oud textiel om er weer nieuwe kleding van te maken, zonder chemicaliën te gebruiken. Met een fabriek en kantoor in Etten-Leur, zijn zij stap voor stap al hun duurzame idealen aan het vervullen; van volledig herbruikbare textiel tot aan een minimale CO2 voetafdruk. Op 1 november vertellen zij ons alles over de misstanden in de kledingindustrie, maar leggen zij vooral de nadruk op hoe het beter kan

 
“Alle neuzen moeten dezelfde kant op om een circulaire economie te laten draaien” | Kiki van der Horst – Again And Again
 

Saskia Kitzmann-Vreede is interieurarchitect en wil de wereld met haar ontwerpbureau Loover graag een stukje mooier maken, maar ook mooier achterlaten voor toekomstige generaties. Mens en milieu staan daarom centraal in haar ontwerpen. Ze wil mensen een goed gevoel geven in de ruimte waarin ze zich bevinden, maar tegelijkertijd bouwen op een manier die zo min mogelijk energie en grondstof verspilt en zo veel mogelijk waarde behoudt in materialen (en vastgoed). Hoe zij dat in de praktijk aanpakt, daar vertelt ze je op 1 november graag meer over.

 
“Het welzijn van de mensen, de ruimtegebruikers, is het uitgangspunt in mijn ontwerpen. Ik creëer ruimtes waarin je jezelf kan zijn en die gebouwd zijn met respect voor het milieu” | Saskia Kitzmann – Vreede – Loover
 
Locatie:
Parels | Houtmarktpassage 33 | Breda
 
Ben je erbij 1 november? Meld je gauw aan. Dit kan tot en met 26 oktober.

Deel dit bericht op je favoriete platform!

Ga naar de bovenkant