Laden Evenementen

Deel jouw vraag of oplossing aan de ‘circulaire tafel’Oplossingen bedenken voor de transitie van een lineaire naar een circulaire economie is vooral pionieren. Nederland heeft de kans om voorop te lopen op het gebied van circulaire economie, en daarmee een robuuste handelspositie in te nemen. In Breda en omgeving zijn veel mensen met een product, dienst, of initiatief dat Nederland onderweg kan helpen naar een circulaire economie in 2050. Vaak zijn de ideeën nog niet volledig gekristalliseerd, maar hebben de initiatiefnemers wel goede bedoelingen en een vaag idee van wat ze willen doen. Door met gelijkgestemden te spreken en te sparren is het mogelijk om die ideeën verder uit te werken en van elkaar te leren.
Als kick-off van Waardevol Breda op STEK vindt op woensdag 29 september van 9:00 – 11:00 uur een Circulaire Roundtable plaats. Guido ten Hengel komt als gastspreker ons inspireren door ons te vertellen over You Lucky Bird, een vooruitstrevend bedrijf dat koffiekopjes met koffiedrab en bio-kunststof produceert.
Daarna vindt een themabespreking en netwerk sessie plaats, geleid door Enrique. Elk groepje van startende ondernemers- en initiatiefnemers krijgt een thema, bijvoorbeeld: “Hoe schaal je een circulair product op om het mainstream te maken?” Dit geeft je de kans om vanuit jouw idee te redeneren, en feedback vanuit de groep te krijgen.
De Gemeente Breda zal ook aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en mee te denken over een duurzamer Breda!
Heb jij, of ken jij iemand met een circulaire economie gerelateerd product, dienst of initiatief in of rondom Breda? Meld je dan gratis aan! circulairetafel@breda.nl

Deel dit bericht op je favoriete platform!

Ga naar de bovenkant