Laden Evenementen

Tijdens een verrassend 3-gangendiner – verzorgd door Catering PIEN – ontdek je meer over circulariteit met al je zintuigen. Breda Circulair organiseert op donderdag 2 november een ‘FUTURE PROEF’ netwerkdiner, waarbij de aandacht uitgaat naar biobased bouwen.

Of je nu ondernemer of werkzaam bent in de bouw, student of gewoon enorm geïnteresseerd in de mogelijkheden van circulair, biobased bouwen. Je bent van harte welkom om (letterlijk!) te proeven van wat er allemaal kan op het gebied van biobased bouwen.

Je geniet van een duurzaam driegangendiner én van verhalen van inspirerende sprekers. Naast het inhoudelijke programma, is er volop gelegenheid om te netwerken. Ook is er een mini-expositie van biobased bouwmaterialen. Het (netwerk)diner vindt plaats bij BREDA ROBOTICS; een broedplaats waar bedrijven en studenten Robotica vraagstukken ontwikkelen.

Programma

18:30    Inloop

19:00    Introductie FuturePROEF Biobased Bouwen

19:30    Eerste gang diner

20:00    Lezing Willy Smit (WAM & van Duuren Bouwgroep)

20:30    Tweede gang diner

21:15    Lezing Daan Bruggink (Orga Architect)

21:30    Derde gang diner

22:00    Lezing Frank Huijben (Avans lector Biobased bouwen) en Maarten Hoogwout (Breda Robotics)

22:30    Netwerken en afsluiting

Dus, wil jij ook aan de slag met circulariteit en geïnspireerd raken? Meld je snel aan, er zijn slechts 60 plaatsen beschikbaar!

Naast het inhoudelijke programma, is er volop gelegenheid om te netwerken. Ook is er een mini-expositie van biobased bouwmaterialen.

 

FuturePROEF Diner

Donderdag 2 november 2023

Kosten: €49,50 (all inclusive)

*Aanmelden uiterlijk op dinsdag 31 oktober.

 

Deel dit bericht op je favoriete platform!

Ga naar de bovenkant