Laden Evenementen

28 maart om 15:30 uur – een ‘Epiic’ eventEpiic is specialist op het gebied van innovatieadvies, financiering én subsidies. Zij helpen ondernemers hun dromen en ambities waar te maken. Daarbij draait het vaak om innovatieve ontwikkelingen; zo ook op het gebied van circulair ondernemen. Bij Epiic helpen ze pioniers te pionieren. En dat met één doel: innovaties vertalen naar succesvolle projecten.
Hierbij nodigt Epiic jou als (potentiële) circulaire verschilmaker uit om de online talkshow bij te wonen. Hieronder de officiële uitnodiging en aanmeldlink:

Circulair ondernemen? Dat lukt vaak niet alleen. Circulair ondernemen leidt namelijk tot hele nieuwe ketens. Weten hoe u samen tot een circulaire keten komt? En benieuwd welke rol u daarin speelt?
Online talkshow: ‘Samen naar een circulaire keten’
28 maart 2023
Meld u aan
Tafelgasten
Frank Croes van Centrum Meervoudige Waarde Creatie is samen met Frank de Bruijn van Power 4 Sustainability en Peter van den Dool van Van der Knaap uitgenodigd als gastspreker. De talkshow wordt georganiseerd door Boudewijn Zuijderhoudt, senior consultant innovatie van Epiic en expert op het gebied van circulair ondernemen.
Waarom interessant?
Tijdens de talkshow gaan we op zoek naar het antwoord op een aantal vragen.

Hoe ziet een gezamenlijke businesscase eruit?
Waar vindt u de juiste samenwerkingspartners?
Hoe financiert u een circulaire businesscase?

Als ervaringsdeskundigen gaan we in op de kritische succesfactoren, benodigde expertise en ja, ook op de tegenslagen. Want zo leren we van elkaar.
Zo zit het praktisch
Datum: 28 maart 2023
Tijd: 15.30 tot 16.15 uur
Locatie: online (voor aanvang ontvangt u een inloglink)
 
Meld u aan
Talkshow: Samen naar een circulaire keten | Epiic

Deel dit bericht op je favoriete platform!

Ga naar de bovenkant