Laden Evenementen

Online sessie speciaal voor horecaondernemers in BredaHoe maken we de horeca duurzamer? Dat is wat Daan van Eendenburg van Oosterhout – van Café | Restaurant Zeezicht en SamSam – zich al een poosje afvroeg. De Gemeente Breda legde het contact met Breda Circulair en we startten samen een werkgroep, om horecaondernemers enthousiast te maken en te ondersteunen bij het starten van deze transitie. Studenten van Hogeschool Avans concludeerden na een onderzoek al dat er zeker animo is onder Bredase horecaondernemers.
Daan – in deze setting het boegbeeld van de Bredase horeca – vertelt tijdens deze online sessie meer over haar ideeën en dit project.
De Tweede spreker is Jennifer van Dijk, adviseur van het programma ‘Van afval naar grondstof’ van Rijkswaterstaat. Als geen ander weet ze hoe circulaire processen succesvol opgestart worden.
Dennis de Waart heeft een dergelijk verduurzamingsproject al doorlopen in Haarlem, waar zijn restaurant DeDAKKAS gevestigd is. Hij deelt graag zijn waardevolle ervaringen met ons tijdens de online sessie voor Bredase horecaondernemers. Leren wij namelijk graag van! Natuurlijk kun je hem direct al je prangende vragen stellen.
Dit is de eerste van een reeks online sessies. Wat dat jou kost? Niets, alleen wat tijd! Praat of luister mee!
Online sessie | 30 maart 11:00 – 12:00 uur.
Meld je aan door te mailen naar:
Jack@bredacirculair.nl
 

Deel dit bericht op je favoriete platform!

Ga naar de bovenkant