Laden Evenementen

Wist je dat er elk jaar meer dan acht miljoen ton (!) plastic afval in de zee terecht komt? De aanpak van wegwerp plastic is dus urgent, ook voor evenementen. De inzet van een afvalvrij, ook wel circulair, bekersysteem is een van de oplossingen waardoor organisatoren klaar zijn voor de toekomst.Wat komt er tijdens het webinar aan bod?
Wat is een afvalvrij, oftewel circulair, bekersysteem? Waarom zou je daar nu mee aan de slag gaan? En hoe pak je dat aan?
Erwin Roodhart is in Leiden actief betrokken bij de overstap naar herbruikbare bekers. Hij gaat tijdens dit webinar in gesprek met Sanne Westra (Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat) over Single Use Plastics regelgeving. Agnieszka van Batavia (The LCA Centre) deelt de resultaten van het onderzoek naar de milieu impact van herbruikbare en recyclebare bekersystemen. En samen met Erik Costeur (Gentse Feesten) en Douk Vos (Dekmantel) bespreken we hoe een herbruikbaar (hardcup) en recyclebaar (softcup) bekersysteem in de praktijk werkt.
Voor wie is het webinar over afvalvrije bekersystemen?
Dit webinar is geschikt voor event-managers, (horeca-) ondernemers beleidsmakers en professionals die meer willen weten over het verminderen van single use plastics en de mogelijkheden van het gebruik van herbruikbare- en recyclebare bekers op evenementen.
Inschrijving geeft gratis toegang tot

Live bijwonen van het webinar
• Mogelijkheid om vragen te stellen in het webinar
• Q&A met mogelijkheid tot vragen stellen met de sprekers na het hoofdprogramma
• Samenvattend artikel van het webinar
• Mogelijkheid om het hoofdprogramma terug te kijken

Meld je hier aan voor het webinar.
 

Deel dit bericht op je favoriete platform!

Ga naar de bovenkant