Laden Evenementen

Te vaak en te snel worden spullen weggegooid of afgeschreven omdat ze defect zijn. Dat vinden we jammer. Vaak verdienen die dingen het juist om een tweede of derde leven te krijgen. Omdat ze mooi zijn, een emotionele waarde hebben, geld waard zijn of geld waard worden. Of simpelweg omdat ze nog heel goed kunnen functioneren. En ook belangrijk, onze natuurlijk energiebronnen en grondstoffen worden steeds schaarser en waardevoller.Daarom jafix.com, het eerste en enige onafhankelijke internationale reparatieplatform!
Over het webinar
De carbon footprint van een product is de optelsom van ruwweg 4 fases. Het begint met het ontwerp, productie en transport, vervolgens verkoop en wederom transport, daarna het gebruik en tenslotte het afvoeren van het product.
Voor al die fases is de afgelopen jaren steeds meer aandacht voor de impact op het milieu. Maar vergeten we daarbij niet een stap? Waarom zouden we niet wat vaker kiezen om onze kapotte spullen te repareren? Heel vaak kunnen spullen na reparatie nog best even mee of ze zijn simpelweg te mooi of te waardevol om de afvalbak te begroeten. Maar vooral scheelt repareren kostbare energie en grondstoffen.
In dit webinar gaan we verder in op de reparatiefase. We kijken naar bedrijven die repareren hoog in het vaandel hebben, organisaties die helpen met het repareren van spullen, hoe andere landen omgaan met repareren en een paar mooie voorbeelden van reparaties die je niet meteen zou verwachten.
Nieuwsgierig? Meld je aan voor deze online inspiratiesessie!
Heb je vragen over het webinar of lukt het bij de start niet om toegang tot de online sessie te krijgen? Dan kun je direct contact opnemen met Jafix, via
Sieds@jafix.com
06-24529518
Meld je hier aan voor het webinar.

Deel dit bericht op je favoriete platform!

Ga naar de bovenkant