Laden Evenementen

Van 1 tot en met 6 februari is het weer de Week van de Circulaire Economie en natuurlijk zijn we ook bij Breda Circulair van de partij. In samenwerking met De Gemeente Breda en STEK hebben we een interessant en inspirerend programma samengesteld. Helaas laat de huidige situatie het nog niet toe om de activiteiten fysiek te laten plaatsvinden, maar dat mag de pret niet drukken en de belangrijke boodschap niet verloren laten gaan: circulair is de toekomst en daar maken we ons met zijn allen sterk voor. Dit jaar hebben we dus gekozen voor een online programma.Uitzending Circulair Café | Radio Pannekoek
Op maandag 1 februari geven we bij Radio Pannekoek, op het terrein van STEK in Breda de aftrap voor de Week van de Circulaire Economie. Enkele enthousiaste Bredanaars zullen met elkaar in gesprek gaan over wat er speelt in onze regio op circulair gebied.
Lees meer.
 
Circulaire ondernemers uitgelicht | Breda Circulair
Deze week publiceert Breda Circulair iedere dag een videoprofiel van een Bredase ondernemer in diverse sectoren. Laat je inspireren!
maandag 1 feb. – Afval | Vermeulen & Zn Sloopwerken 
dinsdag 2 feb. – Voedsel | Boerschappen 
woensdag 3 feb. – Wonen en interieur | De Houtbroeders
donderdag 4 feb. – Evenementen | Kairos Events
vrijdag 5 feb. – Maakindustrie | Combekk
De reportages zijn een gezamenlijk initiatief van de gemeente Breda, Stichting Breda Circulair en STEK Breda en zijn gemaakt door Nynke Cuperus.
 
De impact van technologie | ACT NOW 
Hoe kan technologie toegepast worden om circulaire uitdagingen concreet op te lossen. Op dit evenement leer je over de mogelijkheden van Slimme sensoren en Internet of Things.
Webinar: 2 februari 15:30 uur. Meld je hier aan.
 
Afvalvrije bekersystemen | Green Events Nederland
Wist je dat er elk jaar meer dan acht miljoen ton (!) plastic afval in de zee terecht komt? De aanpak van wegwerp plastic is dus urgent, ook voor evenementen. De inzet van een afvalvrij, ook wel circulair, bekersysteem is een van de oplossingen waardoor organisatoren klaar zijn voor de toekomst.
Webinar: 4 februari 11:00 uur. Meld je hier aan.
 
De kracht van repareren | Jafix
Te vaak en te snel worden spullen weggegooid of afgeschreven omdat ze defect zijn. En dat vinden we jammer. Jafix.com is het eerste en enige onafhankelijke internationale reparatieplatform! Tijdens dit webinar ontdek je de kracht van Jafix.
Webinar: 5 februari 15:00 uur.
Meld je aan!
 

Deel dit bericht op je favoriete platform!

Ga naar de bovenkant