innovatie traineeship

Innovatie-traineeship en Green Matchmaking

Wil je jong talent binden aan je bedrijf? Zoek je een stagiair of trainee die je kan helpen met vraagstukken rondom bio-circulaire innovaties of duurzaamheid? Of ben jij misschien die toekomstgerichte student die dat kan?

Ondernemers kunnen in deze tijden wel wat hulp gebruiken. Tegelijkertijd is er een tekort aan stageplaatsen voor studenten die staan te springen om hun kennis toe te passen. Liefst bij een bedrijf dat de wereld mooier maakt. Op 13 april brengen Green Chemistry CampusCentre of Expertise Biobased EconomyCircular Biobased Delta & Curio vraag en aanbod samen tijdens het virtuele event: Green Matchmaking.

Het doel: zo veel mogelijk matches voor stages vanaf sep 2021 of feb 2022. Meld je nu aan.

Dit event maakt deel uit van het Learning Community project dat in West-Brabant innovatieve bio-circulaire MKB-bedrijven en het HBO-onderwijs dichter bij elkaar wil brengen en vraag en aanbod beter op elkaar wil laten sluiten. Met dank aan de project- & samenwerkingspartners Regio West-Brabant – Rabobank – Provincie Noord-Brabant – REWIN West-Brabant – Port of Moerdijk – Centre of Expertise Biobased Economy – Circular Biobased Delta

Meer informatie over het traineeship vind je hier:

Meer informatie over het Matchmaking event vind je hier:

The event is finished.

Datum

apr 13 2021
Expired!

Tijd

All Day

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant