duurzaam ondernemen natuurhuisje

Kick-off campagne Duurzaam Ondernemen – Breda

Duurzaam ondernemen…

Als ondernemer kijk je naar de toekomst. Naar morgen, overmorgen en verder. Maar hoe maak je je bedrijf toekomstbestendig? En waar begin je? Hoe zet je de eerste stappen?

Wij helpen je om duurzaam te ondernemen. Met een duurzame bedrijfsvoering kun je kosten besparen. Bijvoorbeeld door het gebruik van duurzame energie en afvalscheiding. Je draagt hiermee ook bij aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. Maar denk ook aan je inkoop, strategie en business model. Een duurzaam of groen imago kan daarnaast bijdragen aan het succes van je bedrijf!

Vijf bedrijven/ondernemers gevestigd in Breda vertellen je graag over hun ervaring en tips op het gebied van duurzaam ondernemen. Dit heeft geresulteerd in vijf inspirerende ondernemersportretten, in zowel tekst als beeld:

 Deze ondernemers staan in de spotlights in de campagne over duurzaam ondernemen, een initiatief van BredaBusiness (Gemeente Breda). Het doel? Awareness creëren rond dit onderwerp en mede-ondernemers inspireren met verhalen vol praktische tips vanuit de ondernemer zelf.

Om deze campagne feestelijk te lanceren nodigen we je van harte uit tijdens de kick-off bijeenkomst op woensdag 7 september op locatie van Natuurhuisje. 

Breda duurzaam ondernemen

Programma:

15:45 uur        Inloop

16:00 uur       Introductie door Bas van Gerwen

16:15 uur        In gesprek met 5 ondernemers/bedrijven

17:00 uur       Feestelijke kick-off

Aansluitend   Netwerkborrel

 

Locatie:

Natuurhuisje – Emmastraat 6B Breda

 

Bas van Gerwen, senior adviseur circulaire economie – gemeente Breda, is de host van deze bijeenkomst. In zijn introductie is er aandacht voor het aanbod van projecten en initiatieven in de stad waar je direct mee aan de slag kunt als ondernemer. Van sustainABLE en Biovoice tot de Circulaire tafel en nog veel meer.

Vervolgens gaan we in gesprek met de vijf ondernemers die een bijdrage hebben geleverd aan de campagne. Wat zijn hun uitdagingen? En hoe kunnen we hen helpen? Weet jij hen een stap verder te brengen?

Ter afsluiting een feestelijke kick-off door Wethouder Economische Zaken, Carla Kranenborg-van Eerd, van de BredaBusiness campagne “Duurzaam ondernemen.” We sluiten af met een gezellige (netwerk)borrel.

Kortom: Kom netwerken, doe inspiratie op met inspirerende verhalen, ga naar huis met praktische tools en denk mee over diverse duurzame uitdagingen! En, krijg de sneak-preview van de eerste campagne beelden. 

Aanmelden: stuur een bevestiging met aantal personen + voor- en achternaam + bedrijfsnaam naar Maartje van Hees: m.van.hees@breda.nl voor uiterlijk 4 september 2022.

The event is finished.

Datum

sep 07 2022
Expired!

Tijd

15:45 - 18:00

Labels

Algemeen/netwerk

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant