Week vd CE '22

Werk maken van Circulaire Economie

Donderdag 10 februari | fysiek (14.00-18.00) óf online (15.00-17.00) | gratis toegang
Inspiratie en netwerk voor circulair ondernemen

De livestream start 15.00 uur. Voor inloggen klik hier.

Mocht het niet lukken, dan kunt u de volgende link in de browser kopiëren: https://www.youtube.com/watch?v=SSVf0kWX3hE

Elke ondernemer weet het… eens moet je aan de slag met duurzaam ondernemen. Maar waar begin je? En hoe zorg je dat het jouw bedrijf iets oplevert? 
programma
14.00 – Ontvangst op locatie

Wij ontvangen je graag tussen 14.00 en 14.30 met koffie en thee in de sfeervolle bovenzaal van Theater Avenue te Breda. Wie liever online deelneemt krijgt vanaf 15 min voor aanvang van het programma toegang tot ons digitale kanaal.

15:00 – Welkom (start Live Stream)

Opening door dagvoorzitter Bas van Gerwen, aanjager circulaire economie, Gemeente Breda

15:05 – Keynote | Césare Peeren, architect en eigenaar Superuse Studios

Césare Peeren is met zijn ‘Superuse Studios’ erkend pionier in hergebruik van materialen en circulair ontwerp. Met inspirerende voorbeelden weet hij inzichtelijk te maken hoe je vooruit komt met circulair ondernemen. Waar loop je tegenaan? Hoe zorg je dat je vindingrijk blijft? Wat is het belang van ‘community building’?

15:30 – SustainABLE: stappen zetten in de praktijk

Reeds 70 ondernemers zetten duurzame stappen door deelname aan het SustainABLE programma. De resultaten worden toegelicht aan de hand van praktijkvoorbeelden. Wat kan het SustainABLE programma voor jou als ondernemer betekenen? Met sprekers Fulco Geerlofs, coördinator project SustainABLE en Martin Notté, directeur REDview BI.

15:50 –  LIVE Paneldiscussie 

Van starter tot familiebedrijf; iedereen kan vragen insturen voor ons panel of ze live stellen tijdens de uitzending. Want hoe start je eigenlijk met circulair ondernemen? Hoe pas je je inkoopbeleid aan? Hoe ga je om met tegenslag? Panelleden:

16:50 – Hoe verder?

Aan de slag! Welke vervolgstappen ga jij zetten om jouw bedrijf duurzamer en meer circulair te maken? Wethouder Boaz Adank (economische zaken) presenteert een overzicht van het regionale aanbod aan workshops, trainingen en andere programma’s voor ondernemers.

17:00 – Netwerkborrel (tot 18.00)

We sluiten af met een netwerkmoment voor de (fysiek) aanwezige deelnemers en sprekers.

 

->  ik kom graag naar theater Avenue! | aanvang 14.00 | aanmelden <-

-> ik volg het programma graag online! | aanvang 15.00 | aanmelden <-

 

 

Stichting Breda Circulair is regiopartner van het Versnellingshuis Nederland Circulair. Lees meer over het landelijke programma van de Week vd CE.

 

Dit event wordt georganiseerd door Gemeente Breda, Avans Hogeschool en stichting Breda Circulair in samenwerking met Theater Avenue.

Datum

feb 10 2022
Expired!

Tijd

15:00 - 17:00

Labels

Algemeen/netwerk

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant