Naam contactpersoon: Maurice Schotel
E-mail contactpersoon: maurice@isee3d.app
Website: www.isee3d.app

iSee3D

Sector: Gebouwde omgeving, Maakindustrie
Aantal medewerkers: 1-5

Beschrijving van de onderneming
ISee3D is een innovatie afdeling van Van Boxsel Engineering die sinds 2022 op eigen benen staat. Men heeft als speerpunt, het blijven innoveren van de bouwsector en maakindustrie. De Product Configurator is hierin het circulaire paradepaardje.

Deze zorgt ervoor dat er van je productietekening, met al zijn variabelen, een 3D-model wordt gemaakt dat vervolgens wordt omgezet in een flexibele configurator.
De daadwerkelijke configuratie wordt omgezet in een pricing met bijbehorende offerte en omdat er diverse koppelingen zijn met ERP-, WMS- en CRM-systemen zorgt dit voor een totaal inzicht in je productieproces. Je weet immers wanneer en wat, en wat er niet moet worden ingekocht om een vloeiende productie tot stand te kunnen brengen.

Bijdrage aan Breda Circulair
De bouw- en maakindustrie heeft een verantwoordelijkheid voor hun producten en productieproces. Met onze product configurator zorgen we voor een totaalinzicht in de productie. Zo weet men direct wat voor grondstoffen er nodig zijn en wat er (of wat er niet) hoeft worden ingekocht, wat kan leiden tot een verkleining van de ecologische footprint.