• Jean et tous les gens
logo jean & tous les gens

Naam contactpersoon: Daisy Yong
E-mail contactpersoon: daisy@jean-touslesgens.nl
Website: www.j-tlg.nl

Jean & tous les gens

Sector: Textiel, Maakindustrie
Aantal medewerkers: 1-5

Beschrijving van de organisatie
Jean & tous les gens klinkt heel chique, maar als je er even iets langer naar kijkt betekent het niet veel meer dan het oer-Hollandse “Jan en allemaal”. En dat is ook de kern van onze designs. Sprekende ontwerpen met een knipoog en een klein extra laagje voor zij die net even iets langer kijken.
Wij zijn een comfy, street fashion merk dat zich focust op kwaliteit lifestyle producten met een groen randje. Een merk wat bij jou in eerste instantie wat vragen oproept en waarbij na het bekijken van dichtbij meteen het kwartje valt. Maar om wel iets meer te doen dan alleen designs op een shirt zetten, besloten we dat we bij alles wat we doen het milieu in ons achterhoofd willen houden. Hoe kunnen we alles wat we doen en produceren zo groen mogelijk maken. Natuurlijk is het niet direct perfect, maar we doen ons best om steeds weer een stapje extra te zetten! Jean et tous les gens is eerlijk, duurzaam en leuk voor iedereen.

Bijdrage aan Breda Circulair
Wij doen alles met het milieu in ons achterhoofd. Zo proberen we bij alles wat we doen en produceren het zo groen mogelijk te maken.
Natuurlijk is het niet direct perfect, maar we doen ons best om steeds weer een stapje extra te zetten! En uiteraard staan we open om van anderen te leren.
Bio-katoen fairtrade T-shirts, GOTS gecertificeerde inkt, vegan lederen patches, biologisch afbreekbare verpakkingen en sinds kort een mooie samenwerking met het naaiatelier Breda.
Jean et tous les gens is eerlijk, duurzaam en leuk voor iedereen.