• loover
loover

Naam contactpersoon: Saskia Kitzmann-Vreede
E-mail contactpersoon: saskia@loover.nl
Website: www.loover.nl

Loover

Sector: Gebouwde omgeving
Aantal medewerkers: 1-5

Beschrijving van de organisatie
Als interieurarchitect creëer ik interieurs met een grote positieve impact op de mens en een zo klein mogelijke impact op het milieu. Ruimtelijke omgevingen die bijdragen aan het welzijn van mensen. Omgevingen die met grote verantwoordelijkheid met de wereld omspringen.
Voor organisaties maak ik totaal interieurontwerpen vanaf casco gebouw t/m de styling en ik begeleid de bouw a.d.h.v. 3 pijlers: mens, milieu en maakbaarheid.

Ook inspireer en ondersteun ik (startende) interieurontwerpers om zich te ontwikkelen tot de professional die ze willen zijn d.m.v. online lessen en een community.

Bijdrage aan Breda Circulair
Ik wil de enorme impact die de bouw en inrichten heeft op het milieu beperken. Duurzaam bouwen en inkopen dus; zo min mogelijk energie en grondstof verspillen en zo veel mogelijk waarde behouden in materialen (en vastgoed). Bij interieur projecten wordt er eerst gekeken naar (her)gebruik van bestaande interieur elementen. Daarna bewust inkopen: materialen en producten met een zo laag mogelijke impact op het milieu over de hele levenscyclus genomen.