• samen in de regio
samen in de regio

Naam contactpersoon: Anita Karremans
E-mail contactpersoon: anita@sameninderegio.nl
Website: www.sameninderegio.nl

Samen in de regio

Sector: Welzijn
Aantal medewerkers: 1-5

Beschrijving van het initiatief
Verbinden en samenwerken zit in onze genen en elke dag zien we wat voor moois het oplevert. Wij zijn met veel enthousiasme de intermediair in maatschappelijke betrokkenheid op de Brabantse Wal voor betrokken ondernemers, maatschappelijke organisaties, overheid, zorg en onderwijs.
Samen in de Regio gelooft in het betekenisvol ondernemerschap. Het gaat om een gezonde balans tussen geld verdienen en maatschappelijke problemen oplossen. Het streven naar welzijn (kwaliteit van leven) en welbevinden (individueel geluk) wordt net zo belangrijk als het streven naar welvaart.
Iedereen is erbij gebaat bij een lokale sterke economie, onze voetafdruk verkleinen en zorgen voor korte, directe verbindingen.

Bijdrage aan Breda Circulair
Dit doen we door de partners met elkaar te verbinden tijdens onze evenementen en door actieve inzet op maatschappelijke thema’s, zoals arbeidsparticipatie, taal en de betekeniseconomie. Kennis, helpende handjes en materialen worden met grote regelmaat uitgewisseld en partners zetten zich gezamenlijk in voor projecten. Deze matches leiden tot duurzame samenwerkingen.